איך להיות ברמן מצליח?
ללמוד כיצד להיות ברמן זה הרבה יותר קל ממה שרוב האנשים חושבים. קורס בן 50 שעות וספר עם מעל אלפיים מתכונים למשקאות עלול להיראות קצת מרתיע, אבל האמת היא שאין יותר מ -100 משקאות שברמן ממוצע יצטרך להכין ביום-יום, והרבה מהם מאוד דומים מבחינות רבות.
רק לדעת להכין הרבה משקאות ולערבב אותם כמו שצריך זה לא כל מה שצריך בשביל להיות ברמן, הצלחה במקצוע הזה לא ניתן ללמוד בכיתה או בספר כי הכל תלוי באישיות שלך!
הברמן הוא דמות חזקה מאוד בקביעת האופי של המקום. הוא מגדיר את המצב רוח, ואתה חייב להיות פעיל, כריזמטי ומישהו שכיף להיות בסביבתו בשביל להיות ברמן טוב באמת.
להלן כמה עצות לשיפור המעמד שלך מאחורי הבר:
תשוקה: ההצלחה שלך בתור ברמן נובעת מהתשוקה שלך להכין משקאות ולשרת לקוחות. אם אתה אוהב את מה שאתה עושה, הלקוחות שלך יראו את זה וזה ישתקף בעבודה (ובטיפים) שלך.
עבודה קשה: כולם מעריך עבודה קשה. הלקוחות שלך יחזירו תודה (עם הטיפים שלהם!) כשאתה עושה את המשקה שלהם במהירות והיעילות.
לזכור שמות: הבר יוצר מחסום בינך לבין הלקוחות שלך. בתור ברמן, אתה צריך לרצות להגיע להיכרות אישית כל האפשר. תמיד תציג את עצמך וודא שאתה מקבל את שמות הלקוחות שלך בתמורה. השתמש בשם שלהם בכל הזדמנות אפשרית.
השתמש בהומור: לכל אחד יש חוש הומור, כולל לך. תמצא כמה בדיחות טובות לספר, רק תוודא שהבדיחות מתאימות לקהל היעד שלך.
אקטואליה: ברמן טוב תמיד יודע מה קורה בעולם – אם זה ספורט, פוליטיקה, או החדשות המקומיות, אתה צריך תמיד להישאר מעודכן, כך אתה יכול לענות על כל שאלה ולשמור על שיחה מעניינת.
הוסף קצת פלפל: אנשים יוצאים לבארים ומסעדות כדי להתבדר. כל אחד יכול לקנות שישייה ולהישאר בבית ולשתות לבד, אבל זה לא יהיה כיף. בפאב, האורחים שלכם באים בשביל להתבדר וכדאי לתת להם את מה שהם רוצים. ללמוד קסם או שניים או להציג קצת כישרון במהלך העבודה יוערך מאוד על ידי הלקוחות.
ישנם גורמים רבים שהופכים ברמן לברמן באמת טוב. אבל כל עוד אתה מראה ללקוחות שאתה נהנה מה שאתה עושה, אתה תהיה בדרך ללהפוך לברמן מצליח.
להרשמה לקורס בהנחה